top of page

Online rendelés indul

Kedves Szülők, kedves Páciensek,

Azt szeretném, ha Önöknek ebben a megváltozott helyzetben is megfelelő támogatást, segítséget tudnék nyújtani akár saját maguk, akár gyermekük egészségügyi problémájával kapcsolatban.

Tekintettel a járványügyi helyzetre, értesítem Önöket, hogy gyermekgyógyászati magánrendelésemen - a szokásos rendelési időkben (kedd és csütörtök délután) - online igénybe vehető rendelést tartok.

A szokásos rendelési időben tehát nem személyesen, hanem online tudnak engem elérni az alábbi elektronikus csatornákon:

Skype – skype nevem: abanfi971

Viber – 30/9210708-as telefonhoz kapcsolódóan

Az online video vizit 20-30 perc, mely a szokásos orvosi vizit minden olyan elemét magában foglalja, mely elektronikus felületen elvégezhető (anamnézis felvétel, lelet írás, inhalációs eszközök használatának ellenőrzése, receptek, javaslatok elkészítése, járványügyi tanácsadás). Az írásos dokumentumokat elektronikusan juttatom el Önöknek, de szükség esetén postázom is.

A bejelentkezés az online rendelésre időpontra történik. Időpont foglalására igénybe vehetik az eddigi megszokott elérhetőségeket: tel.: 30/9210708, e-mail: abanfi@t-online.hu, rendelési időn kívül a fenti elektronikus elérhetőségek valamelyikén, de bejelentkezésre a rendelő Facebook oldala (drBánfiAndrea PhD) is rendelkezésre áll.

A vizitdíj a fentieknek megfelelően jelentősen csökkentett, az eredetinek 50%-a (8500 Ft), melyet a konzultációt követően megadott számlaszámra tudják elutalni.

Kérem Önöket, hogy legyenek minél többet otthon. Üzletekben, patikákban, postán, ha tehetik, használjanak szájmaszkot. Őszintén bízom abban, hogy egyszer véget ér a járvány, és vissza tudunk térni a rendes kerékvágásba, a szokásos helyen és módon tudom majd az Önök és gyermekeik egészségét szolgálni. Maradjunk kapcsolatban!

Mindenkinek tiszta légzést kívánok! Vigyázzanak magukra!

Bejegyzések
Archive
bottom of page