top of page

Gyermektüdőgyógyászati magánrendelésem újra indul

Kedves Páciensek, kedves Szülők,

A 2020. április 30-i miniszteri rendelkezés értelmében, gyermektüdőgyógyászati magánrendelésem május 5-től újra indul. Változatlanul keddi és csütörtöki napokon van lehetőség a vizitekre, előzetes bejelentkezés alapján: tel: 30/9210708, abanfi@t-online.hu elérhetőségeken.

Tekintettel a speciális helyzetre, a rendelő működésének rendjében szükséges néhány változást kialakítanunk annak érdekében, hogy a személyes kontaktusokat minimalizáljuk, ezáltal a páciensek és a személyzet biztonságát biztosítsuk. Ehhez kérem az Önök segítségét is.

Kérjük, hogy egy gyermekkel csak egy szülő érkezzen, kísérők (testvérek, nagyszülők, rokonok) ne jöjjenek a rendelésre. A szülők, és lehetőség szerint a gyermekek is viseljenek arcmaszkot a rendelőbe történő érkezéskor. Akinek nincs arcmaszkja, annak térítés ellenében biztosítok.

A rendelőbe érkezéskor azonnali kézmosás, kézfertőtlenítés szükséges, ezt követően mind a gyermeknél, mind kísérőjénél testhőmérsékletet mérünk, majd kérdőív kitöltésére kérjük a kedves szülőket, amelyben saját és gyermekük járványügyi helyzetével kapcsolatos kérdésekre kell válaszolniuk (pl. külföldi tartózkodás, kontaktus COVID-os beteggel, aktuális tünetek).

Kérjük, hogy akut, lázas gyermekkel való érkezés előtt mindenképpen telefonon konzultáljunk.

A vizit során minden szükséges vizsgálatot elvégzünk, azonban a légzésfunkciós vizsgálatokat csak nagyon indokolt esetben tudjuk kivitelezni. Lelet, javaslat e-recept írás történik, elektronikus számla és fizetési lehetőség megoldott.

Továbbra is előzetes bejelentkezés alapján lehet időpontot kérni a rendelésre, azonban kérem a kedves szülőket, hogy számoljanak azzal, hogy az egy páciensre szánt idő mindenképpen hosszabb lesz, kb. egy óra. Erre szintén annak érdekében van szükség, hogy más páciensekkel történő találkozás minimális legyen, illetve legyen lehetőség a páciensek közötti eszköz és felület fertőtlenítés elvégzésére. Ily módon, a konzultáció (a rendelésre bejelentkezők létszámától függően) nem biztos, hogy a munkaidő szempontjából optimális délutáni/esti órákban tud megtörténni, lehetséges, hogy délelőtti időpontok beírására is kényszerülünk.

A rendelőben védőöltözet (arcmaszk, kesztyű, védőszemüveg) viselésével, az eszközök, felületek rendszeres fertőtlenítési folyamatának beállításával törekszünk a még jobb infekció kontroll elérésére.

Várom Önöket megújult rendelőnkben ismét, sok szeretettel!

Mindenkinek tiszta légzést kívánva,

Bánfi Andrea doktornő

www.gyermektudo.hu

Bejegyzések
Archive
bottom of page